dijous, 25 de febrer del 2010

ACTES D'AQUEST CAP DE SETMANA ::: LLORENÇ DEL PENEDÈS DECIDEIX

Llorenç Decideix -comissió neutral, organitzadora de la Consulta sobre la Independència- demana als veïns i veïnes de Llorenç que participin al referèndum i als actes pel dret a decidir del pròxim cap de setmana.

Actes Dissabte 27 de Febrer

MATÍ DE VOT ANTICIPAT: Si no hi pots ser el diumenge o vols votar més tranquil/l·la i avançar feina, pots passar a votar dissabte de les 10h del matí a les 15h del migdia a la carpa instal·lada entre la Casa de Cultura i la Rambla Marinada. El teu vot serà segellat i no s’obrirà fins l’endemà, al acabar la jornada de la Consulta, sent custodiat per la Junta Electoral Local.

19:30h CASA DE CULTURA:
DEBAT SOBRE EL DRET A DECIDIR
ACTE CENTRAL DE LA CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA A LLORENÇ.

Debat amb Carles Móra (Batlle d’Arenys de Munt i precursor de les Consultes) i Ernest Benito (diputat al Congrés Espanyol). Moderat per el periodista Jordi Roigé.

24:00h PUB MUSICAL SYMPOSIUM
CONCERT I FESTA JOVE PEL DRET A DECIDIR
Amb Nando Passa’m el Mando (pop-Rock, Llorenç) i Click's (rock, Llorenç) i Kameh Hameh ja! (El Vendrell)

Actes Diumenge 28 de Febrer
VINE A VOTAR I GAUDEIX DE LA FESTA!

09:00h. Obertura de les meses de la Consulta

11:30h. Des de la Plaça de la Vila a la Casa de Cultura. CERCAVILA PEL DRET A DECIDIR amb tots els grups folklòrics locals. Diables, banyetes, Gegants, Grallers, Capgrossos, Ball de Bastons, bastoners infantils, Falcons i Espanta-rucs.


13:00h. Davant Casa de Cultura. CONCERT CORAL a càrrec de la Coral Harmonia i Coral Jove 4 temps.

14:00h . Davant Casa de Cultura . GRAN CALÇOTADA PEL DRET A DECIDIR Podeu apuntar-vos fins el dimecres 24 als cafeters d’El Centre i la Cumprativa o responent a aquest mail llorencdecideix@gmail.com.


Preu 12€ (6€ per els menors de 12 anys), a abonar abans de dinar. Carn, pa amb tomàquet, calçots de la Juncosa (els millors calçots del XXIII Concurs de Cultivadors de Calçots de Valls 2010!), aigua, vi i postres.

15.00h. Sobretaula amb el Grup d’havaneres de Valls Penjats de l’Ham’ i ball de gralles amb els Macabeus de l’Arboç.

20:00h. Casa de Cultura. Tancament de les meses electorals, recompte del vot anticipat, primer i del de la jornada electoral, després.
A les 21:00h - 21:30h es sabrà el resultat.

TOT LLORENÇ MOBILITZAT AMB LA CONSULTA!

TENIM DRET A DECIDIR! A LLORENÇ VOLEM FER UN BON PAPER!

EL 28-F, VOTA I PARTICIPA DE LA FESTA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada